kumla

blir ingen vibeke som planerat istället är det match i kväll igen!

men det blir säkert kul det med!



 




 


summer breeze

 
 
 
 

min händelserika onsdag

..började faktist med en sovmorgon till klockan elva då mobilen ringde. maten stod på bordet och sen var det bara att bege sig till jobbet.  som vanligt satt jag mycket i kassan och dagen i ära hade jag en säkerhetsvakt bakom mig under hela tiden. (mamma och jag hoppades på någon riktig snygging med rejäla muskler men så var inte fallet).

Någon gång under tiden ringde telefon och en tant säger att hon har hittat Lotter slängda på gatan bortanför bron. (vi hade rån för en vecka sen) nyfikna som vi är tog vi bilen för att kolla upp det hela (trots att polisen skulle komma) men vi fick åka därifrån utan att ha sett något. men vi kände oss som dektektiver, vi saknade bara hunden och förstoringsglaset!

Efter att ha komit hem fick jag sova i två timmar sen tog ICA CREW bilarna till Christer och Madde för maddes 40-års dag.  det bjöds på tårta och annat gott. men kom inte i säng förens vid halv fyra. och upp idag igen kvart i sju!

men sova, vad är det bra för? :)

Ikväll är det match mot KFUM!
men först!! älska med min kudde

xoxo
nathalie

you name it

jag hatar att vakna upp utan någon vid min sida.


sol

varför ska det varenda år varenda årstid vara lika deprimerande att bara stiga upp ur sängen. Känns dom att det enda man gör är att går och väntar på vår. när man åker till skolan så är det mörkt, när man kommer hem är det mörkt. höst och vinter borde inte få finnas, inte i min värld iaf


C.B


söndag

nu sitter jag med en skål chokladpudding med grädde och kollar på top model. ganska trevlig söndag blev det till slut med besök av filip. hoppas bara den nya veckan fortsätter så med prao och allt :)


gah sommar nu tack!

tisd.

att allt ska vara så jävla svårt. 
Det är tur att jag iaf har världens bästa vänner <3

torsdag

dålig uppdatering här, dåligt av mig!

men jag har inte så mycket att skriva om. inget positivt iaf!
jag vill bara att allt ska vara som vanligt..


xoxo nathalie

dagens sanning

är att jag hatar prov. nästa vecka är det prov i psykologi och fe. så idag har jag pluggat samtidigt som jag kollat på satc och ingen höjdare precis


chicy


<3

du är allt jag behöver och den enda jag vill ha.

my soulmate


kul att veta :o

skvaller från mamma framför tvn

Carl-jan i let´s dance har hållt på med HEMBERG aka. klämberg

fredag kväll

en vecka, timmar av sovande och -4 kg senare är jag nu frisk! tack gode gud, jag ska aldrig bli sjuk igen :alltså jag ska aldrig mer vara ute i över tio minus i bara klänning och stay ups. Så jag tog mig till skolan imorse. frida kom och vi hade vår vardagliga femtonminutersdate på bussen! så nu är jag back on track! och om jag har lite tur kanske det blir en helkväll med favoriterna imorgon, vem vet

justja! ikväll kan man ju faktist inte missa let´s dance pga. blondinsbellas medverkan. trots att man knappt vill erkänna det så ska det bli kul att se   haha ja herregud

xoxo

gigantisk



nej vi är inte blinda i min familj. det är bara så att pappa ibland får vissa anfall och måste köpa helt onödiga grejer som tex. den här tv dosan! mamma tycker den är fin och själv tycker jag det är skönt att slippa leta efter tvdosan varje gång! ett klipp helt enkelt. haha!

löve


nati

efter att ha sovit nästan en hel dag har jag nu kollat på första avsnittet av top model 11. kände mig inte så fräsh innan jag satte på tvn, och kan ju inte säga att jag är på bättre humör nu, haha!

föresten kom jag på att vi börjar skolan på torsdag och jag har JÄTTE mycket plugg att göra tills dess. ligger här med feber och imorgon ska jag jobba. hur ska jag hinna med det! typiskt mig att skjuta upp alla tråkigheter in till sista minuten.

xoxo

13.35

      

   

      

fortfarande sjuk. men lite bra msuik sitter aldrig fel

....



Anders reaktion när han testade min ipod! haha störtskön

måndag

vad gör man en kväll då pojkvännen ligger hemma sjuk egentligen? :(

och min förra klass har klassfest men jag är duktig och har bestämt mig för att börja det nya året lugnt! men jag hoppas ni får kul (om nu någon av er läser det här)

xoxo

lördag



jag har gått och blivit sjukkkkk.
hoppas ni mår bättre :)

Utkast: okej nyår ...

okej nyår here it goes!




började hemma hos soffan med jin emma frida och jessica! På bussen in till örebro tror jag alla hatade oss pga. vårat sjungande. men vad gör man inte för att få upp stämningen :) Väl framme i stan så var det dags för nästa buss hovsta bussen wohoow! vi kom hem til helena och där spelade vi kort och hade trevligt! förutom att jag ramlade över min väska full med glas flaskor. som jag inte märkte för tillfället, det märkte vi när det droppade i hela bussen. great!

Bussen in till oskars kompis och träffade massa, mestadels laxå bor! men det går väll an det också haha :) jag och linnea gick ut på en liten tripp till C-R´s kompis där bjöds vi på champange och bål. men vi kände inte alls många så vi tralla tillbaka till den där andra festen! Tolvslaget firades ute vid slottet, fina fyrverkerier men så JÄVLA kallt! På bussen hem slocknade nog alla tror jag, Och nattkäket bidrog matte med. Max hamburgare! lovin it








nyår


nytt år nya tag

vaknade upp imorse med huvudvärk och blåmärken! men vad gör man inte för lite cash så det var bara att bege sig ner till ICA och börja inventera.

nu ska jag kolla på day after tomorrow. berättar om gårdagen imorgon ist! men jag kan erkänna att jävligt kul hade vi!!



min klänning för kvällen :)

RSS 2.0