torsdag

torsdag en dag som började med tårar för min del men det är ingenting vi går in på. Eftersom min mobil har "gått in i väggen" så tog jag och mamma cabben in till först marieberg och senare stan för att hitta en mobil till mig. och tillslut efter att ha letat i alla mobilbutiker hittade vi iaf en. blev nog ganska bra! men sörjer ändå min "gamla" älskade sonyericsson.

sen tog jag och Linnéa lite bad och stek i säbylund. sköntsköntskönt!

imorgon blir det grill och mys hemma hos jen! :)


min nya kärlek

onsdag

på med ica kläderna, nu är det jobb som gäller

-


hejsvejs

jag vaknade upp i min säng för ett tag sen. chockad att jag ens hade lyckats somna när det är så varmt som det är. Jag insåg att pappa är och tränar sina killar i fotboll, mamma  är och jobbar och simon är i falun på hockeyskola.  Helt ensam hemma alltså och min mage skriker efter mat. Har lyckats dra i min en hel godispåse för 42 kronor.  nu ska jag dra en vända i mitt rum.. och ja föesten har för en gångs skull lyckats få lite färg på mina vita ben!

xoxo


pålsvoda hemma hos Linnea år -07

fredags

 


-

jag går inte isär när jag går med dig  ♥



lördag

gårdagen blev att spendera i Laxå hos jin! guldkväll. bilder kommer senare, ska ta en sväng förbi farmor och farfar. och hoppas på att filip kan höra av sig så kanske det blir att mysa med han ikväll!

xoxo


onsdag och torsdag

onsdag:
i onsdags tog jag filip, linnea och sofia tåget in till örebro. alla småtjejer och vi :) köpte pizza och satte oss i en park och åt. mysfaktor på det! vi satt där ganska länge men sen tog vi oss en runda på stan, träffade mycket trevligt folk. hann se ola-nathalie. who :D beslöt oss sen för att ta tågen hem, eftersom jag hade kollat tider innan vi åkte och sa att tåget skulle gå 6 över elva. men det gick tydligen tio över tolv. typiskt min otur! otur och otur...... så vi fick ta oss hem med en buss som var proppfull med människor.  inte så najs. men hem kom vi iaf och jag somnade gott kan jag ju säga

torsdag:
idag drog jag Sofia och Linnéa till harge.varmt, varmt och återigen varmt! men ska väll inte klaga. färg fick vi iaf och det blir att hänga med dom två brudarna imorgon igen! kan det bli bättre? ♥


Linnéa på bussen hem :)


Elina och tom!


jag och soffan i harge

TATUERING PÅ G


ringde en tatuerare igår för att boka tid, men han var på semester till i slutet på September. Typiskt. så idag ska vi höra runt med några i Örebro.


så förhoppningsvis får jag göra det i helgen :)
någon som kan säga hur ont det gör? nervis!





xoxo




liseberg

eftersom jag drass med min mobil kamera och inte någon riktig. blir det aldrig så mycket bilder! men jag kan bjuda på två stycken :)

    

helgen

kom hem runt elva igår kväll, helt slut! jätte trevlig helg tack vare filip :) Vi klarade oss ifrån någon olycka på liseberg och simon dog inte när han åkte balder. Mamma åkte som vanligt inte några karuseller utan spelade istället upp 300 kronor på chokladhjulet. Och som vanligt går hon hem utan någon choklad alls! På söndagen tog vi en tripp till Halmstad och hälsade på mina kusiner, var inte där så länge eftersom vi skulle upp och jobba idag. so back to work! so hörs vi i kväll.

xoxo nathalie

torsdag 17/7

imorgon klockan 4 efter jag har jobbat åker min familj och filip till göteborg. kan väll säga att jag är ganska rejält orolig för hur bilresan ner ska gå. simon och filip brevid mig! haha :) ska bo på scandic de två nätter vi ska sova där, och ska gå på stan och liseberg på lördagen, ska bli kul och se om simon har växit upp och vågar sig på balder! :) Det bästa med hela grejen är GOD FRUKOST och SKÖNA SÄNGAR! love it!! på söndagen sen drar vi iaf ner till Halmstad och hälsar på kusinerna som jag inte träffat på ett år.

så ha en bra helg så hörs vi på måndag igen! tjao :D

      


15/7




















jag och frida på dig i höst.  både tid och pengar ska vi ha men det löser sig!




bag in da box

man kan ju inte göra annat än att älska låten?!



tisdag

nyss jobbat, pain. ska belönas med film+glass hos frida!

HURRICANE GILBERT


lillebror bli aldrig som jaaaaaaaaaaaaaaaaag

eftersom jag filmade nästan alla låtar med min mobil så vart dom jätte dåliga, ljudet är sämst! så jag snodde några andras inspelningar från igår :D



och lite kent från soffans kamera!


like it

lite nytt är alltid kul. kommer på posten i veckan hoppas jag :)


HJÄRTA

jag säger bara; håkan!! <3<3<3

bilder och videor kommer senare, när jag har tid :)


:)

filip kommer snart hit hoppas jag! min dag är räddad!!! :)


fredag

jag och soffan var sugna på att åka till säbylund och bada, men det tillät inte vädret. surt!

onsdag





drog nyss en glass uppe vid kiosken med fritj och bobby, najzigt värre förutom att jag tappade en femtiolapp på vägen. tragiskt JA! Eftersom soffan är ledig nu (och inte frida) drar hon och jag till harge imorgon för att steka! Bara att hålla tummarna för att det blir fint väder även imorgon. so long


så här tråkigt har jag.

13 HAR DU

Ett förhållande;  ja men tänk för att jag har det. ett år om två månader :)

En bästa vän; jag har masssor bra kompisar, men min allra bästa vän måste väll ändå vara frida

Haft ett seriöst förhållande; ja, eller kan nog påstå att jag har haft fler än ett seriöst

Dejtat en av dina bästa kompisar; nej,

Blivit kär vid första ögonkastet: Ja!

Fått ditt hjärta krossat; ...ja

Haft ett one night stand; haha, jag? nej

Skrikit åt en lärare; är en av dom som inte hörs så mycket i klassrummet så nej :)

Sagt något och sedan ångrat dig; ja, för ofta! tänka först och prata sen passar inte in på mig

Ljugit för dina föräldrar om vart du är; ja, jag Linnea frida och soffan hade pinsamt nog en liten period för några år sen vi smet ut på natten för att hänga vid kiosken......

Några smycken som kostat över 1000 kr;  ja det har jag nog.

Snusat; haha, luktar skit och smakar skit!

Rökt; japp.


9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm; lätt att jag skulle våga det. min pappa fick det i 40-års present för två år sen, han har fortfarande inte vågat göra det.. pinsamt :)

Våga hoppa bungyjump; njaae, det vet jag faktist inte om jag skulle våga!

Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: inte en med tatueringar äver hela kroppen. men med lagom många ja.

Kalla dig själv lycklig; ja det skulle jag :)

Hellre vara med på bilden än att ta bilden? ja,eller det beror väll på vilken sida man har vaknat upp på :P

Kunna gråta över en kille; jaa, det har hänt för många gånger.

Kunna gråta över en tjej; Ja, eller ja!

Ljuga för någon; beror helt på vad det gäller och för vem!

Kunna springa 50mil; kanske under hela min livstid ja!



helt slut efter jobbet idag. så det blir nog sängen för min del nu. imorgon ska jag sova riiiiiktigt länge (om det inte blir fint väder såklart)! jag är faktist ledig fram till helgen nu, i´m lovin it :D

XOXO

söndag

nu är det planerat att det blir göteborg och halmstad med familjen och filip om 2 veckor :)



Linnéa 17år



på lördag smäller det, wohooo! :D

söndag

vi som hoppades på fint väder så vi kunde åka till harge idag men nej, så idag blir det shopping med mamma. 5/5 toasters det också!


fredag

jobb 12-20.30! men sen är jag ledig hela helgen :)

vilken kalle?

var bara tvungen :)
killen spelade för oss på p&l. klockren!!!




colin farrell

jag och frida fastnade framför tvn när den här snyggingen dök upp!
jag menar ...kolla på han :D


!

jobbat idag också! vaknade imorse av att en sovande filip höll på att knuffa ut mig ur sängen med hans lilla rumpa. haha :)

nu på eftermiddagen har jag och mamma legat och degat i solen med 100 ton sololja på! försökte övertala henne om att jag vill göra en tatuering. överaskande men sant sa hon bara: "ja det skulle ju vara snyggt, vart ska du ha den och när ska du göra den" hahaha, gick lättare än vad jag trodde.

xoxo nathalie  

hurra,hurra,hurra

hejsan!

vaknade upp hemma hos filip helt själv. eftersom han jobbar och idag har jag dagen ledig :D as sköönt! mamma kom och hämta upp mig runt tio för idag fyller nämligen min bror fjortis! så vi har käkat tårta som frukost. och faktist gick det att göra tårtan fastän han hade käkat upp det mesta som skulle vara på tårtan igår, haha :)

nu ska jag fortsätta göra ingentingalls. och hoppas på att filip kommer förbi ikväll!

XOXO


RSS 2.0