Little Bit of This, Little Bit of That


min tisdag

efter en kort skoldag (svenska, företagsekonomi och spanska) åkte jag och vibeke in till stan :) trots regn kom jag inte hem förens vid halv 5. och båda två hittade vad vi skulle ha. för min del skor (stövlar), underkläder,mössa&vantar, tröja och hörlurar.
när fötterna värkte som mest och suget efter något gott kom tog vi en fika på bara vara. milkshake och chokladmousse tårta! onyttigt men gott!

toppen dag med världens gulligaste tjej.

nu ska jag ladda inför idol, ugly betty och desperate!

xoxo

  

plus och minus

+ mitt lag vann sin match i helgen mot silvergruvan med 12-2!

- Håkan verkar vara flyttad till den 27 februari :(:(

i love my man


ta mig till kärlek

ikväll sjunger håkan i Göteborg. jag skulle gärna varit där.
men den 13 november mina vänner, den 13!



nej

jag vill verkligen inte jobba i helgen.

och jag vill verkligen inte göra spanska
redovisningen nästa vecka.

jag behöver något att se fram emot.

EGYPTEN om tre veckor!

:)



igår hämtade vi min nya säng! filip var
snäll och satt ihop den... med lite hjälp av mig :)


och tada! uppsatt och klar, jag vet en som
sov bra i natt!

2409



ikväll ska jag mysa med älskling, hiho :)

tisd



vibeke och jag kom in som fjärde par idag på orienteringen. INTE ILLA!



natti natti

godnatt folket. nu ska jag krypa ner i min säng och läsa sofis mode! ladda inför orieteringsdagen imorgon, får hoppas på att jag inte springer bort mig helt.

filip<3nathalie


(en bild tagen från i fredags.  var tvungen att göra den
svart vit för att jag var/är så jävla blek)


Canon Digital IXUS 80 IS

den här kom hemskickandes till mig idag! så nu ska jag sluta vara en som snor alla andras bilder!  (förhoppningsvis)


a dream

mamma och ja tog en sväng till stan och ikea idag.  hittade två par jackor. en skin jacka och en lite finare jacka, ett par skor, smink, en mössa och ett par knästrumpor. kanske visar senare :)

På ikea kollade vi på säng till mig. eftersom filip också har börjat klaga tyckte mam&pap att det var dags för en ny! bestämde mig för en 1.60 bred säng, och den mjukaste madrassen dom hade! jag kommer sova som en prinsessa, :) så ska hämta den på torsdag!


(var inte meningen att priset skulle komma med, men den enda bilden som
fanns på den)


200908

igår:
jag gick till frida på eftermiddagen nån gång. vi käkade pirog med gurka. eller gurka med pirog. gott var det iaf :) när vi hade klätt på oss våran "blues brother utstyrsel" började vi fundera på om någon verkligen skulle förstå vad vi skulle vara för nått. så james bond brudar vart också ett altenativ! när vi väntade på bussen kändes det som att det kom jätte många bilar och alla glode lika mycket. men inte så konstigt - där stod vi i vit skojorta med slips, höga shorts, hattar, nätstrumpbyxor och högklackat! jag skulle glot lika mycket jag om såg några se ut som oss. På bussen var vi som tur var nästan själva. förutom soffans bror och hans homies.

väl hos ida,var det inte så jätte mycket folk först. men kom fler och fler under kvällens gång. Ida var mimmi, jätte söt. haha! Elina hade fixat en slöja av hennes röda lakan och var rödluvan. Runt nio kom soffan och jin också. eller en pirat och en superwoman! och faktist lyckades soffan hålla sig nykter hela kvällen :) en sak som varken frida eller jag lyckades med...

runt halv ett skulle alla ge sig av och jag följde med elina hem och väntade på filip och tom  som kom från krogen! värd kväll. men tyvärr har jag inga bilder. kanske kommer in några här senare från frida.

xoxo




fredag

alkoholintag i kväll! najs



soul man

jag säger då det. min och fridas utstyrsel till idas maskerad på fredag är inte att leka med!


170908

fick sova till halv nio idag. ni anar inte hu skönt det var! sen till skolan och ta skolkort. säger inget så har jag inget sagt... förutom att fotografen var lite konstig, men det kanske är deras jobb att säga att man är snygg? ah kul var det iaf :)

Sprang på Ida och Pillan utanför ica, det blir maskeradfest på fredag!! några förslag på vad man kan vara? min fantasi är inte den bästa. kul ska det bli iaf :D

snart är det träning. inte peppad alls.....

=)



sommarkväll, dricka och favorit flickorna

160908

jag skulle ju sluta vara negativ åt allting. men det fortsätter helt ofrivilligt! blir själv ikväll och inatt så jag känner för att ha en kväll framför tvn med top model och filip och fredrik på rutan med en massa choklad. men efter att ha funderat på det ett tag kom jag på att jag ska försöka sluta äta choklad (chok. det bästa jag vet)! så jag ska göra en fruktsallad istället, med grädde på såklart.

Och på tal om något helt annat har vi skolkort i morgon. har letat igenom garderoberna och nej... jag har ingenting att ha på mig! så jag får se hur det blir med den saken, får bli en impuls grej imorgonbitti.

företagsekonimin kallar!

so long

T.I feat. rihanna


Utkast: inte min ...

inte min dag idag. får se hur det blir med träningen ikväll, beror på om vi får skjus eller inte. det är rent ut sagt skit att bo i pålsboda, långt bort från allting.


lördag

sitter hemma hos filip. med hans nya mac! riktigt stolt är han.... :)
cupen gick inge vidare. dåliga domare skyller jag lätt på! spelade 0-5 mot ösk, och vi spelade skit bra, skulle inte alls blivit så många mål för dom. idag förlorade vi med 1-0 också orättvist!

men aja nu glömmer vi det här och blickar framåt :)

xoxo

frida mix 8

fridas mix 8.
taggmusik från fjortistiden

● ta av dig din truckkeps

● scotty dosen´t know

● dirrtttyy

● zlatan

● när vi bara rullar fram

● gyllene tider

● magnus uggla

● håkan h

● the ark



helt klart underhållande =)


innebandy

tjejerna i klassen ska ha myskväll! själv kan jag inte vara med eftersom jag ska spela match, men äh det är väll inge fel det heller :D vi möter ösk klockan 22. förlora? vet inte.. tränarn tror vi kan ta dom, inte lika säker på det.. men omöjligt är det ju inte! matchställen som vi skulle fått till cupen har inte trycks än och klubberna vi ska få beställa har vi inte beställt än. så blir att spela match med både gammal klubba och matchställ :)

önska mig lycka till!

xoxo

torsdag

titta vad jag fick av frida idag :)


    


100908

kom hem från träningen runt halv nio. fick skjus i sista minuten av anna, och när vi kommer dit är det ändå bara 4 st där. lite halv surt! Men nu är den träningen avklarad iaf och nu får vi se fram emot matchen mot ösk div.1 lag på fredag kl 22.00..... hmm.

har hunnit plugga företagsekenomi då vi har prov på tisdag, har kokat korv åt mamma och simon och har hunnit se en pålsboding på idol! inte illa pinkat. sen ringde jag filip för ett litet tag sen men han var inte så pigg på att prata så nu ska jag sova.

föresten ska jag på hemlig date hos frida imorgon.. spännande :$

xoxo

jag och sötisvibeke i skolan :)

tisdag

har varit i stan med vibeke idag, mycket trevligt. träffade också sofie så stog och pratade med henne ett tag! gud vad jag saknar den tjejen alltså!! bestämde iaf att vi måste ses snart, även fast vi vet att det aldrig blir av, haha.

Och frida är inte hemma från Rhodos än...en dag kvar, en dag kvar!!

xoxo

<3


    

     

när musik är som bäst

10/8-01 Eskilstuna
2/9-06 Norrköping
26/6-08 p&l
12/7-08 eskilstuna
1/11 norrköping  (?)
13/11 ÖREBRO


ja tack




..


det har varit en bra helg. men jag saknar frida, linnea och sofia!

060908

Fredag: hade min första spanska lektion det här året. vet inte vad jag ska säga om det. inget positivt iaf!
träningen gick helt ok!

idag: jag ligger i min säng med persiennen nerdragen och väntar på att det ska bli komma något bra på tv. mamma och pappa åker på fest i eftermiddag/kväll så jag är helt ensam hemma. så jag ska göra absolut ingenting. men hoppas på att filip kommer senare om han inte sover alltför länge efter gårdagen.


....

Nu är det bestämt att jag ska jobba var tredje helg på ica. GULDVÄRT!


idol 2008



ikväll ska jag ligga i min soffa med massa kuddar, varm choklad och kolla på Idol. En helt okej torsdagskväll :) Finns ju inget roligare än att kolla på folk som skämmer ut sig.

torsdag

igår åkte frida till Rhodos. träffade henne i skolan för ett hejdå. och jag är så avis! om en vecka kommer hon glida runt  så där brun som man bara blir när man varit utomlans,och alla vi andra känner oss bleka, precis lagom till skolkortet! men hon skulle iaf köpa med lakrits pingviner till mig, så det ser jag fram emot :) Förövrigt var det en himlans seg dag i skolan. dom två första lektionerna var i västra skolan som vanligt, och jag och Johanna var lata och tog bussen dit. Men iaf skönt att ha det avklarat, nu är det ju en hel vecka kvar till nästa gång(?!)
nu ska jag plugga matte och lite teckenspråk.

xoxo 


dag på stan

en söt frida utanför fiket bara vara! vi drack choklad och mint milkshake,mumma :)
hittade en kofta och underkläder! Trots detta har jag ganska många tusenlappar kvar på kontot. i´m lovin it!



tisdag

här hemma sitter jag och poppar kid rock på högsta volym. slutade vid tio så tog elva bussen hem, inte så fel :) när frida har slutat ska vi ta tåget in till örebro en sväng! hon lämnar ju oss i en vecka nu för att åka utomlans.



men ha en bra dag! xoxo nathalie


björn gustafsson på raw


-Ursäkta vad är klockan?
-Tjacka egen tic tac!!


måndag

kvart i sex ska jag i väg på träning. det blir första gången jag rör på mig sen maj. hoppas jag kommer hem levande

RSS 2.0