H.H


när jag kollar på det här klipper från peace börjar jag fan böla!
han uppträder i sthlm på fredag. Jag vill så jätte mycket dit!!!!!


sound of letting go


i morgon klockan 11 har vi bokat tid.
frågan är om jag kommer hem levande.


skor skor skor skor skor skor skor


de svarta lårhöga skorna var så nära att få följa med mig hem idag från marieberg. men nej det får bli nästa gång. mina ska dom iaf bli! ;) och dom andra två stövlarna är det ju inge fel på heller..

söndag


i går var f här.  det var den bästa kvällen&natten på länge och det borde finnas fler som han.


fri night


ikväll är det träning som gäller. sedan vet jag inte vad som sker, men den som lever får se!

.

skolan tar död på mig.

cheapo klocka

Blammo Talking Watch
Den här fick jag hem idag föresten! Ville ha den mest för att det var en snygg färg och det lät lite fränt när den kunde prata! haha! men vad mer kan man begära, det är ju bara en klocka!

in the air


idag har jag blivit av med det det där jävla äckliga långa håret! hur skönt som helst och mina vänner snart är det helg. och min är som vanligt oklar när alla mina kompisar ska ut.  Jag får se fram emot innebandy matchen! inte illa pinkat det heller.

yes man


   nyshoppat!

dekadansen

träning nu!
(löning i morgon!!)


jaha


är så jävla sugen på ett riktigt fredagsmys, och allt vad det innebär! konstigt sagt men sant. denna vecka avslutades med tre rätters på stadshotellet med hela "stora" släkten. riktigt gott och tvingade också mig själv att köra hela vägen hem i hopp om att jag inte ska vara så nervös till på torsdag, får se hur det går med den saken.. Men jag ser faktist fram emot nästa vecka, jag har klipptid, pappa fyller, LÖN och äntligen förhoppningsvis boka tid för tatuering. dessvärre ser helgen inte lovande ut för mig som inte är arton.


XOXO

lördagen

kvällen igår blev väl ganska misslyckad egenltigen. Jag vibeke och Jen drog in till Ida där vi spelade kort och hade mysigt :) Blev ändrade planer så ist för festen i kumla drog vi in till en fest på väster.. det blev som det blev men vi drog hem ganska snabbt iaf. Nu ska vi fira farmors 75års dag! tjing


boom boom bow

jag sa ju att jag aldrig mer skulle dricka efter rhodos resan. men jag tror jag bryter det ikväll.















vm



ja han är väl ganska klockren, Usain Bolt. eller vad säger ni?

en sne nathalie

                                     


go kväll

hallå!
har suttit och kollat på vm nån timma nu och kommer väl fortsätta med det resten av kvällen. så roligt liv har jag för tillfället! För att bjuda på någonting kul här så lägger jag in alla bilder på min mobil från de sista månaderna!
enjoy!


p&l! ganska så glada (och fulla) efter the sounds!





Linnéa fyllde 18 och det firade vi med tacos och tårta!

så här snygg är man kl 05.00 en partynatt på rhodos!


I ain´t never gonna shut you out

Ni anar inte hur underbart det är att få träffa sina favorit tjejer igen. Ni gör min dag ♥
men jag saknar dig.




is good

nu är jag hemma från träningen. nästan död, bara nästan! så nu är jag alltså i gång med innebandyn igen, i morgon börjar skolan och nästa vecka börjar jag på körskolan! det börjar alltså ta sig. och det känns bra måste jag tillägga! Känns lite småmysigt att hösten är på väg (ja snart iaf) det bådar gott mina vänner!

XO XO

the s of 09

min sommar, och den har slått förra sommaren med hästlängder!


Kanalfesten! dåligt väder men det var en kul kväll
med underbara människor!

Besökte P&L för andra året. för mycket sol och massa håkan!!

min fest som blev både misslyckad och lyckad!

massa bra dagar med bad i säbylund med brudarna!

Jin fyllde 18 och det firade vi med party! :)

emelie fyllde också 18, kvällen började vid kumlasjön
och slutade hemma hos henne!

midsommar i harge. och det gör vi inte om nästa år!

ännu mer party, hemma hos linda! :)

och avslutningsvis rhodos, och det var nog det som gjorde
det här lovet så bra trots så mycket jobb!! :D

söndag

idag ska jag ha världens slappar dag och ligga inne och kolla på tv med massa godis påsar! det är jag nästan värd efter att jag jobbade min sista dag i går! satt och räknade ihop timmarna jag har jobbat hela sommarn och det är ganska mycket mer än förra så, it´s lookin good :D hade en biodejt med h igår också. year one haha stört skön film. det var en trevlig kväll :)

allt för mig!


me like

 
i´m in löve. min underbara sjal från rhodos

Tog en tripp till marieberg med min bror och mamma. Hittade skorna (!!!!!) och även en vit kofta och en svart topp.Presenten som jag skulle ha till en viss tjej som fyller 18 på lördag sket sig. varför ska det alltid vara så svårt att hitta presenter för?

nu jävlar, vuxenpoäng till mig


21:38


idag kom min klocka! det låg i ett alldeles för stort paket och mamma var helt säker på att det var något från rhodos. men så fel hon hade då hihi.  den kom i fel färg men lila är ju inte så pjåkigt det heller :) Har tillbringat min kväll framför tvn och kollat på en shopaholics bekännelser, hur rolig och bra film som helst! helt klart sevärd! nej nu ska jag städa mitt rum, jag har faktist möblerat om dagen till ära!

xoxo nathalie

tack.


memorys

Jag är inne i en period som känns som känns tråkig och eländig. Jag pratar väl åt alla oss fyra när det känns helt fel att vara här i sverige när vi kunde vara kvar på Rhodos. jag vet att jag har påpekat det ett antal gånger men det är vad det är. FEL! Fick för mig att det var den 25 snart, men jag kollade snabbt i kalendern och insåg att det är 2 veckor kvar, det gör inte saken bättre. Fille flyttar till stockholm på lördag och kvar är vi, vi som tvingas stanna och gå kvar på alléskolan ett år till. Inga bygg treor att kolla på längre och vi blir äldst på skolan även fast jag fortfarande känner mig som en högstadieelev! känns som igår när tjejerna i klassen stod och kollade upp i byggnaden där högstadieeleverna gick. eller när vi skyndade oss hem till linnea för att kolla på alla äldre killar (som ma bara kunde drömma om) i alléskolans skolkatalog.

Jag vill också bli vuxen och leva mitt liv som jag själv vill. Flytta till göteborg eller Stockholm och jobba inom något med mode, bo i en lyxig men liten lägenhet med en pojkvän och som pricket över i´t skaffa en liten söt tjejig hund (om man får drömma lite) Men vet ni vad? jag är helt säker på att om ett år från och med nu kommer jag ångra allt det här och längta tillbaka till skolan. Det känns som att det skulle vara just typsikt mig.

a hard work work

har kämpat igenom mig ännu en 8 timmar lång arbetsdag. helt död ligger jag nu och käkar riesen och kollar på 2 1/2 män. helt ensam hemma är jag också så jag har passat på att göra massa nathalie sysslor. Men nu hörde jag att det smällde i dörren där uppe så nu ska jag gå upp och kolla lägget.  föresten så är den här snyggingen på väg hem till mig!

någon där



ja ni.. inte är det här vad man kan kalla en bra dag iaf. Vaknade upp med f
och insåg att jag inte hade gått och blivit friskare över natten. Febern
är kvar och snoret rinner! mysigt va? Sov till två och önskade att jag hade
vaknat upp på stranden i rhodos istället..  SÅ Jag ogillar skarpt att vi inte tog
 två veckor på Rhodos iställer för en.. Men jag har ju massa jobbdagar att se
 fram emot nu så nej livet är inte en fest för tillfället..


bildregn från rhodos






rap das armas


härliga fyllor, bargatan, dansa hela nätterna, flygplanskillarna, norrskenet, blåbrallan, flaggstångsnorsken, partybåten, snorkla, bananaboat, kille med 3 framtänder, girlsnight, nakenbad, gå i underkläderna längs hela bargatan och skrika örebro, stockholmsnorsken, blåbärsshots, 84, 4, toxic, pacha, grabbarna grus, bröderna bruus, steka hela dagarna, bakfylla, äckelbagetter, stranden, greker, strandkillen, masken, italienarna, helrör, olliver, restaurangen utanför vårat hotell, tjurgubben, strandmys, försäljare, dvärgar, redbull-vodka, strippning.......
vafan gör man kvar här i sverige?...

vill tillbaka


RSS 2.0