en kväll som började vid kumlasjön och slutade i hällabrottet!


















det är på söndagar vi mår som bäst

                                 
                                 "det är vi som är festen!"

jag somnade med allt för mycket olja på mig så efter en plågsam dusch sitter jag nu och kollar på ugly betty. kvällen blir så lugn den kan bli då det är tidig skola imorgon och jag är fortfarande trött efter gårdagen.
mer bilder kommer senare!

god natt

nu är det som vanligt. hemgång rund om fötterna och funderingar över vad man inte kommer minnas i morgon. men idag är det en sak som skiljer. i dag gick jag hem med ett leende på läpparna, och det mitt folk är tydligen inte vanligt nu för tiden.

nu säger jag natti natti. och i morgon ska jag bränna sönder mig ännu mera! :)

lördag

Nu drar jag till E! ha en bra kväll allihopa :)


torsdag

sovit fram till nu, vaknade av att regnet öste ner. för en vecka sen sa jag att jag tyckte det var mysigt, nu har jag ändrat mig. jag har fortfarande inte tagit det första doppen för i år och det får inte dröja för länge heller men då behöver vi sol och värme! socialpolitiken är klar och har börjat smått med svenskan, ja den svenskan som jag har prov på I MORGON. realismen är ingen höjdare och att lära sig 50 frågor på en kväll känns lite väl för mig. Men ska iaf ta mig i kragen och fortsätta, att blogga här är väl inte en sån vidare bra ursäkt från att slippa plugga :)

dagen till ära bjuder vi på bilder från pappas mobil från vårat besök i storstaden gbg förra året. Börjar bli brist på bilder som ni kanske märker!


down

LYSSNAR PÅ SÖÖDERS "DANSA DÅ FÖR I HELVETE UNGJÄVEL" SKIVA SAMTIDIGT SOM JAG PLUGGAR SOCIALPOLITIK. VÄLDIGT LYCKAD BLANDNING MÅSTE JAG SÄGA!

2 månader och 2 dagar!

det här meddelandet fick jag på facebook idag. it´s looking good!

RHODOS - NU KÖR VI ! Till medlemmar i Alla vi som ska PARTA & LEVA LIVET på Rhodos 2009
Solen steker på, vattnet är varmt, folket festar hårt och RHODOS har aldrig varit bättre!
Som grädde på moset kommer PACHA & TOXIC, dom två största Skandinaviska nattklubbarna på Rhodos, köra ut HELRÖR (Absolut vodka + groggvirke + VIP-bord) för sjuka 25€ !!!!
Sist men inte minst så styr PACHA & TOXIC också upp dom FETASTE festerna på Rhodos varje Tisdag och Fredag HELA SOMMAREN!
Erat bästa charterminne lär ni inte komma ihåg... Men FY FAN va roligt vi ska ha!

Ses i värmen / Pacha & Toxic Crew

(y)

efter en tre timmars lång idrottsdag med brännboll är mina axlar sönderbrända. och konstigt nog är mina ben helt slut även fast jag nog var den lataste i laget! självklart gick det bra för oss och vi kom tvåa men jag och emelie var nog bättre på hejar fronten än att fånga bollen.Och på tal om annat vankas det ännu en bra helg med party då det styrs både i kumla och är yeah festivalen i örebro. Dock blir fredagskvällen ensam då jag ska få sällskap av chipspåsen och talang på tv. 



                                                                     
                                                så här såg jag ut idag. min gamla tubtopp blev till kjol!

nono,

JAG KYSSTE MIN GRODA MEN INTE SJUTTON FICK JAG MIN PRINS

här är vi glada

nu när det är paus i gossip girl kanske jag hinner berätta lite om gårdagen! Runt halv sju kom alla tjejerna hit och vi förfesta med våra multisugrör som vi föresten skulle ha en sugartävling med senare men som av någon konstig anledning aldrig blev av. Kumla folket kom tätt därefter, och dom hade med sig en present gulliga som dom var.. det var en lampa som dom hade tagit i skogen, en bra att ha grej tänkte dom väll :)  Efter nån timma var dom flesta på plats och helt plötsligt gick musiken upp till högsta volym och folk var inte sena med att sjunga (skrika) med. som tur är har jag snälla och döva grannar! Emma lyckades på något konstigt vis få en choklad bit av huset mittemot och var hyfsat nöjd. Runt halv tolv drog dom flesta men mindre än 30 minuter senare kom min bror med hela sitt fotbollslag plus några till. Måste säga att jag inte hade väntat mig 15 åriga tjejer och killar som det går rykten om att de snor plåncöcker och nycklar.  fick trevligt besök från örebrohållet iaf. och det var nog det som räddade kvällen!

           

        

       


sönd.

aldrig mer! folk som kommer oinbjudna (typ hallsbergare) och förstör och snor grejer kan gå och ta sig någonstans likaså falska avundsjuka människor som gör vad som helst för att förstöra för andra!
annars var det en toppenkväll! men den som har tagit mina skor ogillar jag skarpt just nu!!
bilder kommer senare!


fredagsgodis!!!!


idag när jag linnea soffan madde linda och emma tog en heldag på marieberg låtsades jag l & s att vi hade tappat bort vår lilla kusse emma göthlin och var tvugna att be personalen att ropa ut i högtalarna att hon genast skulle ta sig till br leksaker! .. som tur var hittade vi henne igen!
vet ni vad det bästa med morgondagen är? ... att jag ska få träffa sofie fisen!!


godnatt

kan folk inte bara lägga ner.
nu stänger jag av mobilen.
och går och lägger mig.


p p partey

              

dagen efter..

haha vilken dag! har kollat klart på både säsong ett och två av the hills. vilken nörd jag har blivit! gårdagen var jätte trevlig med roligt folk :) mamma och pappa väckte mig i morse och sa att dom aldrig har skrattat så mycket som dom gjorde åt mig på vägen hem igår.. varför kanske ni kan gissa själva!

dagen tillära bjuder jag på några bilder från sthlm snodda av emelie!


lite pretty woman över skorna tycker jag!


mina lovers!

långhelg mina vänner!

det här är en sån dag som skulle varit skön att tillbringa hemma i soffan framför tvn. men jag kan ju inte tacka nej när det bjuds på grill och galej i åsbro! blir dock tidig hemgång för min del, då sängen väntar!

hoppas ni får en lika bra kväll som jag ska ha!

och bara för att jin har full koll på nedräkningen till rhodos...



Even though it hurts

jag saknar närhet..
sorgligt men sant

för att bli på lite bättre humör ska jag nu kolla på pretty woman :)


måndag

idag kom jag hem 12 från skolan hyfsat skönt! kom hem gjorde en milkshake och slocknade i sängen, det behövdes verkligen. imorgon bär det av till stockholm för att kolla på sirkkus älsklingar som är med på UF-mässan. Dock tar det bara någon timma så sen blir det stan för hela slanten! så nu har jag laddat upp med godis som vanligtvis skulle tagit 3 veckor för mig att äta upp tills bussresan imorgon!

 puss och kram en snyggnathalie..


öskkkk

ni missade väl inte mig och madde på sporten igår kväll?

en nathalie


rybakk

                                                  
vad var det jag sa? :) såklart gick han och vann! hade en jätte trevlig kväll med alla tjejer. idag blir det ösk med soffan linnea madde och linda! får inte glömma att jag har teckenspråksprov imorgon heller... det är ´ju mindre kul

lördag


Legat och gottat mig i solen i några timmar. 30 grader i solen, men tyvärr blåser det som fan! aja. snart blir det duschen för att senare åka till kumla för grillning och schlagerfestival!  Det här blir nog en bra helg trots allt :) har jag sagt hur mycket jag älskar sommar?

på tal om ingenting. var jag med min bror när dom fotades för hockey distrikslaget vid slottet igår. På vägen till bilen var det jag som fick bära hans hockeytrunk. Folk stannade, såg förvånade ut och sa "oj en hockeytjej vad coolt" när dom såg mig med hockeyklubban i högsta hugg. haha varför är det så ovanligt med tjejer som spelar hockey för?

XOXO
nathalie

fairtyale



vinnarlåten efter morgondagens schlagerfinal! det är jag hundra på. HEJA NORGE och alexander rybak!

trött och har huvudvärk. så nu går jag och lägger mig! ha en bra kväll allihopa!

forever21

     
Gud vad jag älskarrrrrr forever21. men jag ogillar frakten man måste betala...

yes.

kebab och schlager med tjejerna ikväll. gött!

XOXO

ta dagen som den kommer..

folk hoppar av skolan, kursprov hit och dit och par gör slut. kanske är därför allting känns så deprimerande just nu. Hoppas det bara är tillfälligt, år ju trots allt vår. Ibland skulle det vara skönt att spola tillbaka tiden 10 år, då mitt största problem var min kära bror som man tyckte var så himla jävlig hela tiden.

vet inte va jag ville komma fram till med det här inlägget egentligen. men mer kärlek åt alléskolan och ge oss lite värme så vi kan ta vårat första dopp i sjön.


en onsdag



jajemän nu är mitt hår kort kort. men jag är nöjd ändå, förhoppningsvis växer det ut inom en snar framtid. Den här gången ska jag iaf inte tvinga i mig äckliga b-vitaminer varje dag för att håret ska växa. ett big nono på det! Förövrigt känns det som att jag har tagit mitt sommarlov i förtid. skolböckerna ligger fortfarande kvar på samma ställe som de gjorde för en vecka sen, och känns faktist också som att de ligger ganska bra där. än så länge...

känner mig lite frusen så nu vet jag vad som väntar.. bubbelbadet :)

fairytale


                                det regnar ute igen.. mysigt om man är två, men nu går det bort helt!
                                igår hade jag besöksrekord, hejaheja!
                                och ikväll ska jag på personalmöte (jag känner mig så vuxen när jag säger det)
 
                               och vet ni vad! teckenspråksprov, svenska skrivning och socialafrågor sen är det sommarlov! mitt sista sommarlov



nothing

imorgon smäller det. en sax ska få röra mitt hår för första gången på mer än ett år!
år så sugen på en förändring, så who knows? :)


hejdå äckliga hår!

too much

ännu en gång har jag lyckats somna med matteboken i knät och läsglasögonen på huvudet.
mitt huvud skriker nej till prov i fyra timmar imorgon. klockan 8 dessutom jag som är en sån
morgonmänniska!

Så nu blir det lite glass och oboy och sen sängen för min del.

lördagens bravader


grill och chill i mullekojjan!


snusdosan gick laget runt!
frida var nöjd :)

hell yeah

    
bilder tagna hemma hos soffan i hennes soffa

jag säger som jag och soffan brukar säga. " älska oss, vi har det alltid roligast!!"

..

fyra jävla månader.

if you're not in, you can't win



toppen kväll igår! förutom att sverige förlorade då.
ikväll blir det mysis hemma hos jossan!!

peace

så här glada var jossan och andrea idag när vi tog en biltur till donken på rasten!



fredag

HALLÅ! ska precis hoppa in i duschen för att sen åka till sofia. men först tänkte jag skriva några rader här. i går hade vi det jätte mysigt. vad vi gjorde vet jag inte om jag får säga? men kan väl ge en liten ledtråd! .. det är allt lite mean girls över oss. somnade iaf runt 2 och vaknade upp halv åtta! så det vart en liten jogging runda till skolan från angelica!

girlpower, hell yeah!


skolkatalogen och .. ja vad kan det vara för bok?!





en onsdag

kört runt på min bror idag och tagit en promenad vid universitetet, en helt okej dag alltså! i detta nu försöker jag leta fram någon pyjamas och något gott att dricka tills imorgon. inte lika taggad på skola 07.50 på fredag!

xoxo


lite eskilstuna lite örebro lite kärlek!

 


 

tisdag



jag är så så förälskad i mariebergs alla nya skobutiker! vet inte hur många skor jag provade bara för att. Kom iaf hem med dom här, 599 kr från dna! love it. FÖRESTEN blir det girlsnight hos angelica på torsdag, vin och singstar! kan ju inte bli annat än lyckat :) jag har inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället så nu blir det desperate housewife och the hills!

det stämmer... på våren blir allt så mycket lättare!

count from one to ten


min dag i några meningar då. Skolan bjöd på gratis fika, det och våran söta engelska lärare räddade hela skoldagen. Kom hem, sola ett tag innan jag fick dåligt samvete och slog upp matteboken. kan inte säga att jag förstår mycket men det går sakta framåt. bara allt hinner komma in i min hjärna på en vecka! Så nu har jag iaf slagit igen matteboken för dagen och belönar mig själv med mitt godis från marken (som ledsamt nog har blivit hårt) och snart two and a half men på tv!

puss mina vänner, seya!

nu avslutar vi denna härliga helg med dessa härliga personer på kanal5!


söndagsångest

jag vet inte vad det är med mig nu för tiden. ena dagen känns det som att livet leker och allt är bra. Annars så sitter jag hemma och tänker på att alla andra har något, alla utom jag. Men jag inbillar mig att alla har en sån period i livet och hoppas på att min går över snart och långt där inne hoppas jag att någon dag ska allt bli som jag vill igen! :)

min dag har tillbringats så här. men inte bakfull och i min egna säng!


söndag

vaknade av att solen tittade in genom fönstret, alltid lika mysigt :)
måste ge en tumme upp för min kväll igår med fille! vi kollade på robinson och hände ett tag vid pålsboda pizzeria, kunde ju inte bli bättre. idag blir det plugg för min del. skriva lite på min jossan och emelies arbete och sen matte (kursprov om 9 dagar!!!) lite halvt panik sådär. .












xoxo
nathalie

valborg

gårdagen var jätte lyckad! brukar ju alltid säga att det är förfesten som är rolig men igår var det faktist kul hela kvällen. Men jag kan inte påstå att den slutade som jag hoppats på, men kommer väl fler tillfällen hoppas jag.. :)
___________________________________________________________________________________________

kvällens höjdpunkter: Mitt och maddes mingel, Linnea blev varnad på polisradion
kvällens minus: Gå i högklackat på bards gräsmatta, Lindas frånvaro på slutet av kvällen


svennebanan?


RSS 2.0