-


söndag

drog en vända på marieberg idag. mamma skulle ha kläder till en fest hon ska på nästa helg och ville ha hjälp att hitta något! Som tack bjöd hon mig på ett par skor :) hittade också två par tröjor.  toppen dag med min kära mamma helt enkelt!

nu ska jag försökta bli någorlunda brun och sola!

xoxo







:)

har gått runt i mina nya älsklingsskor nästan hela veckan!


890 kr på scorett

en eftermiddag på stan

igår efter skolan tog vi tåget till örebro. var döhungriga så vi käkade på la baguette, hur gott som helst verkligen. men som vanligt... så luktar jag fortfarande curry. Eftersom det var några timmar kvar tills vi skulle hämta ut biljetterna, så gick vi ett tag på stan. jag hittade två sminkborstar och underkläder :)

väl på bion var vi helt själv i biosalen.. eller nästan iaf. filmen (mamma mia) var jättejätte bra! Pierce Brosnan var med i bara badbyxor och allt. haha.


johanna och vibeke innan bion med våra "stora pommes"

godnatt

skön skoldag. ännu skönare imorgon. slutar vid tio! då drar vi in till stan och käkar,shoppar och går på bio! kan det bli bättre?


så här söta var vi idag:


i skolan

har info layout. vi sitter och lyssnar på musik medans Bengan gör en klasskatalog åt oss. sug lektion! ovärt ja :)
efter skolan ska jag jobba, wohow

hej så länge

beställt nya skor :D

  

måndag

ny skolvecka:
- ingen läxa bara en pjuttig engelska uppg.
- jag och Vibeke ska byta från filmkunskap till teckenspråk (hur nu det kommer gå)
- imorgon ska vi ta en låång fika på våran 3 timmar långa hål
- imorgon ska jag till Örebro för en shoppingrunda med Sofia och Linnea
- På fredag blir det förhoppningsvis bio med Johanna och Vibeke

Det bådar gott mina vänner :)






lördagen

för min del blir det att säga godmorgon. vaknade upp för en halvtimma sedan av att pappa står och skriker i trappan att det är mat.  Men sömnen var välbehövlig men nu kommer jag inte kunna somna ikväll bara för det.

igår tog jag soffan och filip bussen till ida. trevlig kväll förutom att jag brände min fot och att en viss jennie spillde rödvin på mina chinos























människans bästa vän

jobbade lite efter skolan. när jag kom in i personalrummet låg min lönelapp på bordet så fint så. Ohc jajajajaja jag längtar till måndag kan jag ju säga! Jag vet inte vad jag ska göra med dom. måste nog bli en shopping tur i sthlm


onsdag

sitter vid datorn medans filip gör några armhävningar. han har lyckats få ett sår under ögat. haha killen får helt klart skylla sig själv! skola imorgon igen, hoppas på en bättre dag då.

tjao

190808

nathalie i ett nötskal

idag när jag skulle åka hem med bussen letade jag fram mitt busskort och hoppades starkt på att det skulle funka eftersom det inte gjorde det förra året. jag sätter ner det i kortapparaten i hopp om att den inte ska haka upp sig men såklart  gör det de.. frågar busschauffören om jag ska pröva igen. då här jag några gamla klassmates bakom mig som ropar -men vänd på kortet, blondie. och ja klart det funkade. typsikt min otur och nästa gång ska jag kolla så pillen är neråt.

första skoldagen helt okej. ganska stor klass men vad gör det? slipper naturkunskap och geografi på hela året alltså ingen herbinger! :) ettor som visslar på en för att spela coola för sina kompisar. haha, ja jag hoppas på ett bättre skolår i år iaf!




håkan såklart

kom hem till en bäddad säng och på den låg na uppvikt. det var en bild på håkan och rubriken var "håkan hellström till örebro" .. kan man bli lyckligare? :D

egentligen sa soffan det i morse, men det räddade ändå min dag!
så 13 november gäller det, 3 dagar före min födelsedag och allt :)


måndag

hemma hos filip. skola imorgon inte lika kul


so long


allt jag behöver


!!

är det inte lite lustigt att varenda liten grej man säger ska spridas fort som jag vet inte vad. och att man överdriver det till max och ljuger om det också. så ovärt, ta mig ifrån detta äckliga pålsboda!



...

haha tyckte det här stämmde bra in :)

Varför blir alltid pojkvänner sura av att..?
.. Bli kallade för något gulligt  Snutte? Bebis? Baby boo boo?
.. Säga "men älskling, jag trodde att alla killar kunde.."
.. Bli tvingade att bära våra väskor
.. Bli förföljda hemma med kramar
.. Få följa med och fika med våra tjejkompisar
.. Bli väckta med pussar på morgonen
.. Få gulliga sms av oss när ni är på krogen

nya skor :)


140808

idag torsdag började klockan 00.30 med ett glatt samtal från en glad (och full?:) linnea. Som var på fest i örebro, och jag kan säga att jag också vart lite sugen när jag hörde soffan sådär härligt rund om fötterna i bakgrunden :D samtalet slutade iaf med att jag inte hör vadhon säger och filip tvingar mig att lägga på, haha.

mamma och jag ville ta vara på dan efterdom vi båda var lediga och tog en sväng till stan. Blev först sittandes i bilen i en halvtimma pga. regn och vi hade inget paraply.:/  blev iaf inshoppat ett par skor och tre tröjor! det kan jag ju tacka mamma och hennes plånbok för när min lön inte kommer förens om nån vecka! nu ikväll kom frida förbi och jag dammade av oc boxarna. tårar och skratt, love it. nu väntar snart sex and the city


ingen tripp till stan utan fika :)





onsdag

ikväll skulle det egentligen blivit örebro men nu blir det mys med f i stället! inga fel det heller :)

xoxo  

ica

hej allihopa!

dom ringde från ica och ville att jag skulle jobba imorgon, så blir sängen tidigt för mig ikväll. back to work!


¨tisdag


klockan 9 i morse klippte jag mig för första gången på 1.5 år. behövligt tyckte både jag och min frisör.  klippte av 10 cm så nu är jag korthårig.eller det känns iaf som det är kort, men maybe not för filip såg ingen skillnad. (???!) haha.

nyss pratat med en frida i telefon. oc kväll står på schemat på torsdag!




min helg

efter en helg helg och 22 timmar på ica. varav  mer än hälften av dom sittande i kassan, har jag ont i nacken, ryggen och huvudet. satt nästan sovandes i morse. men jag får väll kanske skylla mig själv när vi kom hem från stan igår med 12 bussen. haha det var lite kul när vi kom hem så jag berättar allting när jag ändå är igång!

jag och filip drog in och kollade på hankock (as bra film med en as snygg will smith!) käkade lite och tog bussen hem. och jag vann över filip i våran lilla tävling! när vi kommer hem så möter vi frida Örneus och mamma på vägen. dom var på väg hem men var lite oroliga för pappa var förvunnen och hade som jag fattade det för varit det en bra stund. liksom har inte det hänt förr elleer?! haha ja herrgud. slutade iaf med att vi gick hem och där satt pappa sittandes jätte berusad på trappen och pratade med simon i telefon.

i kväll skulle det faktist suttit fint med lite alkohol intag. men får bli en lugn hemma kväll ist (som kanske kommer att tillbringas med filip)

föresten!! blir jag fett (ursäkta ordvalet) irriterad på folk som kommer in prick åtta eller sex beroende på när vi stänger och ska handla. insé att vi också vill komma hem någon gång! fy på er

allt för mig :)
xoxo 





080808

fredag och jag ska jobba! skulle inte vara fel om det kunde bli den 25 snart och lön!






godis for life



känner att min dag bara har bestått av godis. men jag tänkte att det var jag värd efter cykelturen igår ;) haha!

igår...

 tog jag cykeln till kumla.när jag kom fram var mina ben helt slut! och hade en stor svett fläck på rumpan (ääckligt ja). kan ju inte påstå att jag kommer göra om det. men man måste ju testa när både frida och min bror brukar cykla dit och säger att det inte alls är långt!



 

<3

det är tur att jag har dig


godmorgon

jag vet inte vad jag ska göra. inget bra väder idag heller. Linnea och soffan är ledare på fotbollskolan och Frida har  åkt på semester några dagar. plus att om jag ska komma någonstans idagblir det inte förens klockan 8. 


....om 13 dagar börjar skolan

lovely

   



come to me







h.h



den här låten är nog sönderspelad i min stereo nu, men hur kan man inte älska han och hans låtar? kärlek

om och om igen..

nu har jag haft sådär tråkigt ikväll så min header ser annorlunda ut igen.. :)

.




och tack vare att jag är så överkänslig, så slutade min dag såhär.........

beställt idag


måndag och ny vecka



regn både igår och idag och ska tydligen inte bli finare väder under veckan heller. Typiskt nu när man är ledig tre dagar den här veckan!

 






hejdå sommar

om ungefär 2 veckor börjar skolan och 2:an väntar.ett år har gått fort och har varit händelserik. förra augusti började inte så bra.men när gymnasiet kommit igång så inträffade allt möjligt konstig. Började i en ny klass utan att egentligen ha nån jätte bra kompis i den. men det löste sig och trivdes tillslut! hatade vissa personer ett tag ( helt utan anledning egentligen) som jag nu tycker är mer än okej peroner! Tror för tillfället att det var sissta året jag spelade innebandy. men jag antar att jag kommer ångra mig ett antal gånger innan jag har bestämmt mig. Kan väll också tilläga att det har blivit mycket mindre festande den här sommaren än förra så det är ju skönt det! :)

nackdelar är väll att jag inte har fått träffa b.la. Sofie, ida och jennie så mycket pga. att vi inte går på samma skola. Och om vi ska komma till den största saken som hände under året är att jag träffade filip den 14 september, och det har gjort till att det har blivit den bästa tiden i mitt liv ♥


I Kissed a Girl - Katy Perry


Fredags kväll

Fredag:
Jag och frida shoppa loss på ica innan vi tog bussen till jen som var själv hemma! det blev grill med frida,jennie,Linnea,Ida och sofie. Efter en mysig mat så åkte linnea hem, och efter många om och men hittade vi tillslut skjus och kom till Carro i kumla som hade fest. Mycket trevlig kväll som slutade med att jag och Elina fick sällskap med en lite udda typ till sibylla! :)


jag och frida fick åka buss och svetttaaaas

dom tog en vilostund

jag och linnea försökte få igång den där grillen i en evighet

Jen och frida

lite mörkt men hemma hos carro

me and my love

pose








fredag

ikväll ska vi till jennie och jag har absolut ingenting att ha på mig. ska rota igenom garderoberna och försöka hitta någonting. förövrigt är jag helt ensam hemma idag. superskönt!







RSS 2.0