förälskelse

kan man ha dränkt sig så i förälske så man helt glömt bort sig själv och bara han som det enda man behöver. jag vet nu att det kan sluta sorgligt med obesvarad kärlek och tårar. och om man har tur blir man lycklig och lever lyckliga i alla sina dagar. Men hur blir det när det slutar pirra i magen och man inte får handsvetten man kan få när man pratar med personen.

Jag vet inte om det är så för alla men i början av ett förhållande försöker man vara sig själv. Men istället visar man bara sina "bästa" sidor för att han inte ska tappa intresset. Men efter ett tag börjar både två visa sina riktiga sidor. Och det är inte förens då man vet vad man igentligen känner för personen, Det är då man har något att jobba vidare på, något att kämpa för. Att kunna stå ut med varandra trots sina brister.

Det kanske är då många gör mistag och tror att kärleken har svalnat och gör slut. Jag anser att det är skillnad att vara kär i någon och att älska någon. När den första förälskelsen"tagit slut" kanske man måste jobba lite hårdare föratt få förhållandet att hålla?

Om man inte ger förhållandet lite tid så får man aldrig veta om man passar ihop eller inte. Det är bättre att ge sig en chans att hinna älska någon, innan man byter. tycker jag iaf.

Kommentarer
Postat av: Linnea

du har så rätt så!! fight for love!

2009-03-29 @ 22:56:52
Postat av: emmy

håller med linnea, du har så jävla rätt!!

2009-03-29 @ 22:58:51
Postat av: Emelie

Håller med dej gumman!

2009-03-30 @ 15:21:30
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: joss

håller med dig.. det är lätt att älska de bästa sidorna hos de flesta men det är inte allas svaga sidor som man orkar stå ut med, när man väl hittat den personen gäller det att hålla hårt och försöka att inte släppa taget.

du är bra <3

2009-03-31 @ 00:20:55
URL: http://dontpaniic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0